Lebih 3000 berkumpul datuk r ramanan

Datuk R Ramanan dan 3000 hadir berkumpul terhadap penipuan forex

Datuk R Ramanan -168yyyKUALA LUMPUR, 15 Jan – Sekitar 3,000 orang yang diisytiharkan telah menumpukan kepada perangkap plot Ponzi yang diagregatkan di sebuah dewan di Sentul di sini hari ini, untuk membuat langkah yang disertakan.

Susunan itu kononnya terus berlari oleh watak televisyen masa lalu dan yang lain pentingnya, dan lima orang yang berbeza.

Sama seperti memperkenalkan masa lalu bekas bendahari MIC Datuk R Ramanan.

Berpengalaman dengan kolumnis, Datuk R Ramanan berkata kerugian itu telah menimbulkan laporan polis tidak lama lagi.

Laporan Polis Akan Menyusul – Datuk R Ramanan

“Sebaik sahaja laporan itu selesai, penyertaan akan menjadi tindakan nyata terhadap pihak yang bersalah yang dijamin. Enam peguam akan membimbing dan memimpin kami mengenai isu ini,” kata Datuk R Ramanan

Datuk R Ramanan berkata setakat ini, jumlah kesilapan dalam kes itu tinggal di 17,000, termasuk perangkap termasuk wang untuk lagu lebih daripada AS $ 100 juta (RM446 juta).

Datuk R Ramanan berkata lebih ramai orang semakin dekat dengan menyatakan bahawa mereka telah ditipu melalui plot Ponzi.

Pada mesyuarat terbuka yang lalu pada 26 November, satu tahun yang kemudiannya telah pergi ke Ramanan, bendahari MIC, Datuk Seri S. Vel Paari diwakili sebagai berkata bahawa berkenaan dengan 300 orang menyatakan telah menyerahkan diri kepada perangkap Ponzi untuk lagu berjumlah RM2.2 juta dalam kesukaran.

Suspek Menggunakan Nama Pemimpin – Datuk R Ramanan

Beliau juga menyatakan pasangan itu menggunakan nama perintis kebangsaan untuk mempengaruhi dan meyakinkan kerugian untuk meletakkan aset ke dalam susunan itu.

Pada masa yang sama, penyelia CID Business Kuala Lumpur, ACP Mohd Luthfi Ismail Abdullah menegaskan menangguhkan pengumuman mengenai isu itu. – Bernama