Kereta Sewa Kl

Kereta Sewa Kuala Lumpur

Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur

http://www.itsnabilck.com/kereta-sewa-kl/

Syarat-Syarat Servis Kereta Sewa Kuala Lumpur

Penyewaan kereta adalah tertakluk kepada banyak keadaan yang berbeza dari satu negara ke negara lain dan dari satu syarikat ke syarikat lain. Secara umumnya kenderaan mestilah dikembalikan dalam keadaan yang sama ia telah disewa di, dan sering tidak boleh melebihi sekatan perbatuan, jika tidak, bayaran tambahan mungkin dikenakan.kereta sewa murah kuala lumpur

Atas sebab-sebab insurans, beberapa syarikat menetapkan minimum dan / atau umur sewa maksimum. Dalam beberapa kes, umur minimum untuk sewa boleh menjadi setinggi 25, walaupun di negara-negara di mana undang-undang umur minimum untuk memegang lesen memandu adalah jauh lebih rendah, mis 14,15,16 atau 17 di Amerika Syarikat. Ia bukan sesuatu yang luar biasa untuk menimbulkan surcaj pemandu muda untuk semua pemandu yang berusia di bawah 25.

Dalam semua kes lesen memandu yang sah diperlukan untuk menyewa kenderaan, dan beberapa negara memerlukan Driving Permit Antarabangsa (IDP).

Majoriti syarikat-syarikat sewa kereta memerlukan penggunaan kad kredit untuk mengenakan bayaran tambahan perlu kecacatan didapati dengan kereta pada pulangan atau bagi tol, denda yang berkaitan permotoran, atau bahan api hilang. Sebagai ganti kepada kad kredit, beberapa syarikat memerlukan deposit tunai yang besar. Sesetengah syarikat, seperti Enterprise, permit kad debit untuk deposit, biasanya dengan bukti tiket perjalanan pergi balik, mis sebuah syarikat penerbangan, bas, atau tiket kereta api.

Jenis Kenderaan Untuk Di Sewa Pengguna

Kebanyakan pejabatĀ kereta sewa kl menawarkan pelbagai saiz kenderaan yang sesuai dengan pelbagai belanjawan dan keperluan ruang dan beberapa tambahan menawarkan kenderaan khusus yang sesuai dengan lokasi seperti tukar, model prestij, hibrid / kenderaan elektrik, atau SUV dan van penumpang. Di lapangan terbang utama atau di bandar-bandar yang lebih besar, beberapa agensi sewa kereta bebas menawarkan kenderaan mewah untuk disewa. Beberapa syarikat khusus seperti Rent-a-Wreck menawarkan kenderaan lebih tua pada harga yang dikurangkan.

Untuk membolehkan klasifikasi seragam dan perbandingan yang mudah dari harga sewa kereta, Persatuan Sewa Kereta Industri Systems dan Piawaian (ACRISS) telah membangunkan sistem pengekodan ACRISS Kereta Kod Klasifikasi. Ini menerangkan saiz, kiraan pintu, kotak gear jenis (manual / automatik), dan sama ada kereta itu adalah berhawa dingin, dikodkan kepada empat huruf. Huruf pertama dalam Kod Acriss mewakili klasifikasi umum kenderaan (cth Mini, Ekonomi, padat dan lain-lain) itu. Surat yang kedua menyatakan varian kenderaan yang ditawarkan (cth 4 Pintu, Estate, Tukar, SUV dan lain-lain). Huruf ketiga biasanya digunakan untuk menentukan jenis penghantaran, walaupun ia juga boleh digunakan untuk menggambarkan bagaimana banyak roda memandu kenderaan tersebut, dan huruf keempat menerangkan jenis bahan api dan sama ada kenderaan mempunyai penghawa dingin atau tidak.

layari sesawang ini untuk mendapat kereta sewa kuala lumpur yang selesa!!

klasifikasi tambahan berdasarkan nombor tempat duduk dan jumlah batang juga telah ditetapkan oleh Belgium Rent persatuan kereta untuk menyediakan satu sistem yang bersatu untuk menilai jenis kereta dalam sistem tempahan dalam talian seperti Amadeus atau Sabre.