Perkhidmatan Kereta Sewa Murah

Dapatkan Perkhidmatan Kereta Sewa Murah
Sewa Kereta Murah Yang Terbaik

Kereta Sewa

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah
Sewa Kereta Murah Yang Terbaik

Agensi sewa kereta adalah sebuah syarikat yang menberi perkhidmatan kereta sewa untuk tempoh masa yang singkat dan panjang biasanya dari beberapa jam hingga beberapa minggu. Ia sering dianjurkan dengan pelbagai cawangan tempatan yang membolehkan pengguna memulangkan kenderaan ke lokasi yang berbeza, dan terutamanya terletak berhampiran lapangan terbang atau kawasan bandar dan sering dilengkapi dengan laman web yang membenarkan tempahan dalam talian.

Agensi kereta sewa murah terutama memberi perkhidmatan kepada orang yang memerlukan kenderaan sementara, contohnya, mereka yang tidak memiliki kereta sendiri, pengembara yang berada di luar bandar, atau pemilik kenderaan yang kenderaannya rosak atau musnah dan sedang menunggu pembaikan atau pampasan insurans. Agensi sewa kereta juga boleh melayani keperluan industri yang bergerak sendiri, dengan menyewa van atau trak. Di pasaran tertentu, jenis kenderaan lain seperti motosikal atau skuter juga boleh ditawarkan.

Di samping sewa asas kenderaan, agensi sewa kereta biasanya menawarkan produk tambahan seperti sistem navigasi, insurans, sistem penentuan kedudukan sistem global (GPS), sistem hiburan, telefon bimbit, WiFi mudah alih dan tempat duduk keselamatan kanak-kanak.

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah
Sewa Kereta Murah Yang Terbaik

Penyewaan kereta adalah tertakluk kepada banyak keadaan yang berbeza dari satu negara ke negara yang lain dan dari satu syarikat yang lain. Umumnya kenderaan mesti dikembalikan dalam keadaan yang sama ia disewa, dan seringkali tidak boleh melebihi sekatan jarak yang diberi, jika tidak, bayaran tambahan mungkin dikenakan.

Atas alasan insurans, sesetengah syarikat menetapkan umur sewa minimum dan / atau maksimum. Dalam beberapa kes, usia minimum untuk sewa boleh setinggi 25, walaupun di negara-negara di mana umur undang-undang minimum untuk memegang lesen memandu jauh lebih rendah, contohnya. 14,15,16, 17 atau 18 di Malaysia. Ia tidak biasa kerana ada menjadi surcaj pemandu muda untuk semua pemandu berusia di bawah 25 tahun.

Dalam semua kes, lesen memandu yang sah diperlukan untuk menyewa kenderaan, dan sesetengah negara memerlukan Permit Memandu Antarabangsa (IDP).

Majoriti syarikat sewa kereta memerlukan penggunaan kad kredit untuk mengenakan yuran tambahan sekiranya kecacatan ditemui dengan kereta pada masa penyerahannya atau untuk tol jalan raya, denda yang berkaitan dengan motor, atau bahan api yang hilang. Sebagai ganti kad kredit, sesetengah syarikat memerlukan deposit tunai yang besar. Sesetengah syarikat membenarkan kad debit untuk deposit, biasanya dengan bukti tiket perjalanan pulang-pergi, tiket penerbangan, bas, atau tiket kereta api.

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah atau Sewa Kereta Murah Terbaik

Untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik di Malaysia. Anda boleh layari http://www.ezcarrental.co/kereta-sewa-murah/ . Servis yang terbaik dan murah di kawasan anda. Tempah segera untuk mendapatkan sewa kereta murah anda !!